Bij Parate Kennis geloven we in de kracht van innovatie in het onderwijs. Onze online leeromgeving is speciaal ontworpen om het traditionele leren te transformeren en te verrijken. Wij bieden een unieke digitale leeromgeving waarin leerlingen en studenten op een natuurlijke en intuïtieve manier kunnen leren.

Wat maakt deze leeromgeving uniek?

1. Continuous assessment:

In onze digitale leeromgeving staat continuous assessment centraal. Dit betekent dat leerlingen continu worden beoordeeld op hun kennis en vaardigheden, waardoor een persoonlijke leercurve wordt opgebouwd. Dit biedt docenten de mogelijkheid om de voortgang van elke leerling nauwkeurig te volgen en waar nodig bij te sturen.

2. Natuurlijke leerprocessen:

Een afsluitend tentamen betekent dat leerlingen pas vlak voor het tentamen beginnen. Daardoor wordt de leerstof weer snel vergeten. Het gevolg is, dat er In een volgend leerjaar niet op deze kennis en vaardigheden kan worden doorgebouwd.

Hierdoor zijn er extra inspanningen nodig van zowel leerlingen als van de docenten.

Dat willen we niet, dus moeten we het anders doen!

3. Flexibele tentamen omgeving:

Onze digitale leeromgeving bevat een flexibele tentamen omgeving die aangepast kan worden aan de behoeften van elke school of universiteit. Dit zorgt voor een meer gepersonaliseerde en effectieve beoordeling van de leerlingen en studenten.

De leercurve geeft zowel de kennis als de snelheid in een oogopslag weer. Hierdoor wordt een natuurlijke leerhouding gestimuleerd.

ParateKennis heeft de unieke mogelijkheid om middels Continuous Assessment een dergelijke leercurve per leerling op te bouwen.

Een docent kan in de klas in luttele minuten een Assessment afnemen. Dat kan voor een hele klas, of zelfs een individuele leerling. De leerling ziet na afloop van de assessment hoe de curve zich per onderwerp ontwikkeld. Hierdoor heeft de leerling zelf een duidelijk inzicht in de voortgang.


Voordelen voor scholen en universiteiten

Verbeterde leerresultaten: Door onze aanpak worden leerlingen gestimuleerd om actief en continu te leren, wat leidt tot betere leerresultaten en dieper begrip.

Efficiëntie in onderwijs: Docenten kunnen snel en effectief de voortgang van leerlingen beoordelen, wat tijd bespaart en de kwaliteit van het onderwijs verhoogt.

Flexibiliteit: Onze online leeromgeving is flexibel en aanpasbaar, waardoor het gemakkelijk geïntegreerd kan worden in bestaande curricula.

Duurzaam leren: Leerlingen bouwen kennis op die langer blijft hangen, wat de noodzaak voor herhaling in volgende leerjaren vermindert.


Stap nu over op de toekomst van leren

Ontdek hoe Parate Kennis uw onderwijsinstelling kan transformeren met onze geavanceerde online leeromgeving. Neem contact met ons op voor een demo of meer informatie.